FAQ


De meest gestelde vraag is:

Vraag 1.
Ik wil jullie bezoeken op - DE DATUM - Hoe zal die dag eruitzien?

Verrassend genoeg lijkt iedereen te denken dat we weten hoe een swingersavond er in de toekomst uit zal zien. Uiteraard, de avond die je wilt bezoeken! Het voorspellen van het weer is wetenschap, en daarom kunnen ‘wij’ je vertellen hoe het weer (mogelijk) over een paar dagen zal zijn.

Het is echter onmogelijk te voorspellen hoeveel koppels ons in de toekomst op een bepaalde dag zullen bezoeken. Het antwoord is dus:
WIJ WETEN HET NIET! Wel kunnen we je vertellen dat er in augustus meer mensen in Benidorm zijn dan in februari. En we kunnen je ook vertellen dat het in juli warmer is dan in januari!


Vraag 2. 'Wanneer is de beste tijd?'

Op sommige dagen komt het publiek vroeg. Op sommige dagen komen de mensen laat. Op sommige dagen zouden we willen dat we niet waren geopend. Op sommige dagen zouden we willen dat we meer personeel hadden omdat het zo druk is.

We hebben een Indiase goeroe (die ook een restaurant in de stad runt) dezelfde vraag gesteld, we zouden zelf heel graag willen weten wie er op welke datum en hoe laat komt, maar de informatie die hij gaf was onjuist.


Vraag 3. ‘Wat is de beste dag?’

Soms is de woensdag de drukste dag. Soms is de zaterdag de drukste dag. Soms .....


Vraag 4. ‘Zijn jullie open op …….?’

Op onze pagina ‘Prijzen en Openingstijden’ staan ​​maar liefst 4 links naar onze openingsdata KALENDER. We zijn altijd open op zaterdag maar andere dagen variëren dus check onze kalender!


Vraag 5. ‘Zijn alleenstaande mannen welkom?’

Op onze pagina ‘Prijzen en Openingstijden’ vind je de prijs voor alleenstaande mannen. Wij moeten echter wel het evenwicht bewaren tussen koppels en alleenstaande mannen, dus toegang is nooit gegarandeerd! Om te voorkomen dat je onze club voor niets bezoekt, klik hier!


Vraag 6. 'Hoeveel koppels zullen er zijn en hoeveel alleenstaande mannen?'

Sommige stellen klagen dat er te veel alleenstaande mannen zijn terwijl andere stellen klagen dat er niet genoeg alleenstaande mannen zijn! Als je een stel bent en vooral op zoek bent naar alleenstaande mannen, klik dan hier: Sex Cinema El Sofa

Bij 'The Swing' houden we de balans tussen alleenstaande mannen en stellen en dat betekent dat er altijd
minder alleenstaande mannen zijn dan stellen!


Vraag 6. 'Hebben mannen toegang tot alle ruimtes?'

Nee, er is een dubbele ruimte die alleen toegankelijk is voor stellen.


Vraag 7.
‘Waar zitten jullie precies?’

Op onze pagina 'Lokatie' zie je een foto van het pand, het adres en een Google-kaart. Op die pagina staat ook een parkeeradvies voor als je met de auto komt.


Vraag 8. ‘Ik ben 26, zijn er mensen van mijn leeftijd?’

Slechts bij een zeldzame gelegenheid. Benidorm is zeker geen Ibiza!


Vraag 9. ‘Moeten we seks hebben of kunnen we gewoon kijken?’

The Swing is een plek om plezier te hebben en niemand bepaalt wat jullie leuk vinden en wat jullie willen doen. Behalve jullie zelf natuurlijk!