FAQ


De meest gestelde vraag is:

Vraag 1. 'Wanneer is de beste tijd?' (We weten niet wat voor jou 'beste' betekent, maar als je 'drukste' bedoelt, lees dan het antwoord hieronder)

Op sommige dagen komt het publiek vroeg. Op sommige dagen komen de mensen laat. Op sommige dagen zouden we willen dat we niet waren geopend. Op sommige dagen zouden we willen dat we meer personeel hadden omdat het zo druk is.

We hebben een Indiase goeroe (die ook een restaurant in de stad runt) dezelfde vraag gesteld, we zouden zelf heel graag willen weten wie er op welke datum en hoe laat komt, maar de informatie die hij gaf was onjuist.

We kunnen je echter wel vertellen wanneer je niet moet komen!

LAAT!

We openen om 21.00 uur omdat de meeste mensen in Benidorm op vakantie zijn en rond 7 uur in hun hotel dineren. Na het eten kunnen ze wachten om uit te gaan of een douche nemen, zich verkleden en ons bezoeken.

Als iedereen op hetzelfde moment arriveert, is er meteen een levendige sfeer en kan het feest beginnen!

Als iedereen zou besluiten om laat te komen (omdat 'er dan meer mensen zijn'), ​​creëren ze precies het probleem dat ze willen vermijden! Als je laat komt, is het niet alleen duurder, maar het heeft echt geen zin om hier om 1 uur 's nachts aan te komen in de hoop deel te nemen aan een leuk feestje. De meeste mensen zullen tegen die tijd dat achter de rug hebben en genieten van een laatste drankje of nemen een douche voordat ze terugkeren naar hun hotel.


Vraag 2. ‘Wat is de beste dag?’

Als we het hebben over 'de beste dag' als 'de drukste dag', dan is dat natuurlijk de zaterdag.


Vraag 3. ‘Zijn jullie open op …….?’

Op onze pagina ‘Prijzen en Openingstijden’ staan ​​maar liefst 4 links naar onze openingsdata KALENDER. We zijn altijd open op zaterdag maar andere dagen variëren dus check onze kalender!


Vraag 4. ‘Zijn alleenstaande mannen welkom?’

Op onze pagina ‘Prijzen en Openingstijden’ vind je de prijs voor alleenstaande mannen. Wij moeten echter wel het evenwicht bewaren tussen koppels en alleenstaande mannen, dus toegang is nooit gegarandeerd! Om te voorkomen dat je onze club voor niets bezoekt, klik hier!


Vraag 5. 'Hoeveel koppels zullen er zijn en hoeveel alleenstaande mannen?'

Voor elke 2 stellen is er normaal gesproken 1 alleenstaande man. Dus als er 10 koppels zijn, mag je 5 alleenstaande mannen verwachten. Dat is niet de regel, we weten nooit wie er komt maar dat is een beetje het ‘gemiddelde’.


Vraag 6. 'Hebben mannen toegang tot alle ruimtes?'

Nee, er is een dubbele ruimte die alleen toegankelijk is voor stellen.


Vraag 7.
‘Waar zitten jullie precies?’

Op onze pagina 'Lokatie' zie je een foto van het pand, het adres en een Google-kaart. Op die pagina staat ook een parkeeradvies voor als je met de auto komt.


Vraag 8. ‘Ik ben 26, zijn er mensen van mijn leeftijd?’

Slechts bij een zeldzame gelegenheid. Benidorm is zeker geen Ibiza!


Vraag 9. ‘Moeten we seks hebben of kunnen we gewoon kijken?’

The Swing is een plek om plezier te hebben en niemand bepaalt wat jullie leuk vinden en wat jullie willen doen. Behalve jullie zelf natuurlijk!